Zonnepanelen

Hernieuwbare energie, ook wel duurzame of groene energie genoemd, is energie afkomstig van natuurlijke bronnen die constant worden aangevuld.

Verlichting

Meer efficiëntie Met ledverlichting bespaart u – vergeleken met traditionele verlichting – al snel meer dan 70% op uw elektriciteitsverbruik. Die besparing vertaalt zich direct in lagere kosten. In uw gemeenschappelijke ruimtes hebt u waarschijnlijk een groot aantal lampen; zeker als u een groot complex beheert. Hoe meer lampen, hoe groter de besparing!

Elektriciteit

Elektriciteit is een onmisbaar onderdeel van een woning. DeBay voert elektriciteitswerken uit voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing en herstellingen.

Laadpalen & thuisbatterijen

Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis?

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een veilig en comfortabel systeem zodat je in alle rust thuis kunt zijn. Deze uitrusting plaatst DeBay Technics aan je voordeur of hekken aan de oprit met een parlofoon of videofoon.

Domotica

Domotica… het klinkt ingewikkeld, maar is tegelijk zo eenvoudig! Modulair is het ook, want je kan heel kleinschalig en simpel starten door bijvoorbeeld je verlichting te sturen met je GSM.