single page feature image

Ledstrips

Led-strips zijn de moderne variant van accentverlichting en bieden een scala aan kleuren. Led-strips zijn heel eenvoudig te monteren.

Vertaald uit het EngelsEen LED-striplicht is een flexibele printplaat die wordt bevolkt door op het oppervlak gemonteerde lichtgevende dioden en andere componenten die meestal worden geleverd met een zelfklevende achterkant. LED strips zijn op iedere ondergrond te bevestigen door een goed klevende plakrand aan de achterzijde van de strip. LED is niet goed bestand tegen warmte, dus kan dit de levensduur van de LED strip verkorten. Neem hier maatregelen voor. Wanneer u een strip van 24V gebruikt, is het beter om de LED strip verlichting in een aluminium profiel te plaatsen. Dit om de warmte beter te kunnen geleiden en dus de LED strip langer te kunnen gebruiken.

Een LED strip is op verschillende manieren aan te sluiten en te bedienen met een lichtschakelaar, dimmer of een afstandsbediening. Een LED strip van 24V kan zelfs dienen als hoofdverlichting. Vraag ons advies